Vilkår for nyhetsbrev

Skogsnorge-redaksjonen sender ut et ukentlig nyhetsbrev hver fredag.

Gjennom å registrere deg med din e-postadresse har du gitt ditt samtykke til å motta e-postforsendelser med nyheter fra Skogsnorge.no. ( 1 utsendelse pr uke)

Denne avtalen gjelder så lenge du er registrert som mottaker av e-postforsendelser, men du kan når som helst kreve at din e-postadresse slettes fra skogsnorge.no sine databaser. Avregistrering skjer ved å fylle ut skjemaet for avmelding

Skogsnorge.no v/ Skogbrukets Kursinstitutt garanterer at din e-postadresse ikke formidles til noen tredjepart.Siste nytt fra forsiden

Vernskog tjener til vern for annen skog. Skog opp mot fjellet er sårbar og vern skogen skal forvaltes slik at skoggrensa stabiliseres. Foto: Carl Olav Holen

Ny vernskogforskrift for Innlandet

Sammenslåing av Hedmark og Oppland fylker medfører utarbeiding av ny vernskogforskrift som dekker hele Innlandet fylke. Arbeidet starter med en fagdag for skogansvarlige i kommunene den 29. august.

Les mer »

Moelven Våler inviterer til åpen dag

Moelven Våler AS fyller 100 år i år og markerer jubileet ved å invitere interesserte skogeiere til et besøk på sagbruket torsdag 5. september.

Norgesmester til besvær - fjellbjørk i Jotunheimen

Denne fjellbjørka gjør ekspertene urolige

Aldri før har det blitt registrert trær så høyt over havet her til lands. Til tross for at den enslige fjellbjørka har satt rekord, jubler ikke forskerne. (kilde: nrk.no)

Les mer »


Skogen må få større plass i klimadebatten

Skogen må få større plass i klimadebatten. Det mener ordførerkandidat i Rælingen, Ståle Grøtte (Ap).

Arendalsuka_cropped

Fra blomstereng i hagen til løsninger for en bedre verden

NIBIO arrangerte og deltok på flere arrangementer og spennende debatter under Arendalsuka. Fikk du det ikke med deg da det skjedde, kan du se oppsummering og opptak her.

Les mer »

BRITT TORBJØRG GODTLUND BLIR VÅR NYE DAGLIGE LEDER

Britt bor på Skotterud og arbeider som skogbruksleder i Viken Skog, distrikt Nes på Romerike. Hun starter opp i jobben hos oss 1. november men blir allerede å treffe på landsmøtet og temakonferansen i Trøndelag i begynnelsen av september.