Vilkår for nyhetsbrev

Skogsnorge-redaksjonen sender ut et ukentlig nyhetsbrev hver fredag.

Gjennom å registrere deg med din e-postadresse har du gitt ditt samtykke til å motta e-postforsendelser med nyheter fra Skogsnorge.no. ( 1 utsendelse pr uke)

Denne avtalen gjelder så lenge du er registrert som mottaker av e-postforsendelser, men du kan når som helst kreve at din e-postadresse slettes fra skogsnorge.no sine databaser. Avregistrering skjer ved å fylle ut skjemaet for avmelding

Skogsnorge.no v/ Skogbrukets Kursinstitutt garanterer at din e-postadresse ikke formidles til noen tredjepart.Siste nytt fra forsiden

Foredling av hjorteviltkjøtt

Foredling av hjorteviltkjøtt - nytt kurskonsept

I begynnelsen av juni arrangerte Skogkurs kurset «Foredling av hjorteviltkjøtt» på Jakt og Fiskesenteret på Flå. Kurset gikk over to dager hvor første dag var teoretisk med fokus på etablering og drift av mindre anlegg. Andre dag tok for seg praktisk nedskjæring av hjort for salg.

Les mer »

ny maskininstruktør nordafjells

Ny maskininstruktør nordafjells

Skogkurs tilbyr stadig mer kurs og opplæring til skogsmaskinbransjen. Derfor utvider vi med flere maskininstruktører. Ben Roger Dyrhaug blir i første omgang instruktør i dokumentert sikkerhetsopplæring fra Trøndelag og nordover.

Les mer »

Skogspisende larve har invadert trærne

Skogspisende larve har invadert trærne

For andre året på rad herjer rød furubarveps med store skogområder på Østlandet. (kilde: nrk.no).

Les mer »


Thomas Skadal er administrerende direktør i Biozin Holding AS.

Biozin får 30 mill fra Innovasjon Norge

Innovasjon Norge støtter Biozin Holding med 30 millioner kroner for å utvikle bio-råolje fra norsk skog.

Les mer »

Skogsentreprenørene tar skogbrannfare på alvor

Konkrete forebyggende tiltak ved skogsdrift skal sikre drift i perioder med høy skogbrannfare. Tall fra fjorårets brannsommer viser en tydelig effekt.

Les mer »

Svar på skriftlig spørsmål om hogst av skog i hekketiden

Landbruks- og matminister Olaug V. Bollestad har svart på skriftlig spørsmål fra stortingsrepresentant Une Bastholm (MDG) om statsråden vil gå i dialog med næringen og vurdere nye tiltak som kan redusere negative virkninger av hogst i hekketiden.

Les mer »