Alt kan ikke digitaliseres

Påmeldingen til skogkonferansen Tømmer&Marked 2021 er nå åpen. Konferansen går av stabelen 17. mars 2021 på Sundvolden Hotel. Velkommen til en nytenkende og entusiastisk konferanse som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog.

 

 

Ikke bare er det årets viktigste møteplass for alle som er opptatte av tømmer og skogindustri; du får også en unik mulighet til å høre de mest innovative og visjonære hodene snakke om brennaktuelle temaer som bærekraft og verdiskaping. Skogen er en naturressurs som bør forvaltes på best mulig måte til fellesskapets beste. Enten man eier skog eller ikke; skogen angår oss alle.

 

Markedsleder i Viken Skog Helene Nygaardsvik Ruud er i godt gang med forberedelsene til Tømmer&Marked 2021.

-Kanskje har det aldri vært viktigere å møtes? Alt kan ikke digitaliseres. Hold av datoen 17. mars neste år! Vi ønsker velkommen til en nytenkende og entusiastisk konferanse som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog. Viken Skog vil til enhver tid forholde seg til myndighetenes smittevernregler, sier Ruud.

 

Les mer om påmelding og Tømmer&Marked 2021 her

https://www.viken.skog.no/aktuelt/artikler/alt-kan-ikke-digitaliseresSiste nytt fra forsiden

Vet du om naturstier som trenger "oppussing"?

Skogselskapet ønsker å oppgradere naturstiene rundt om i landet vårt, og få en bedre kartlegging enn vi har i dag.

Les mer »

Ettersøk videregående kurs - på Honne 14. november

Skogkurs har fått flere henvendelser om kurset «Ettersøk videregående» og  setter opp et kurs 14. november på Honne, Biri.

Les mer »

Sats på skogen

Nøkkelen til et aktivt skogbruk er et godt utbygd skogsbilvegnett, sa Per Skorge til næringskomiteen under høringen om statsbudsjettet denne uken.

Les mer »


Skogeiere på gjenvisitt; – Kjempeflott tur!

I fjor var Nord-Gudbrandsdølene på fagutflukt til Nord-Østerdal. Denne uka var det var det klart for gjenvisitt. 50 skogeiere var påmeldt til turen som holdt et høyt nivå både faglig og sosialt.

Les mer »

Nye kurs i PEFC skogstandard.

Vi vil i høst kjøre kurs, både for deg som er skogeier og ønsker å lære mer om PEFC, og for deg som ønsker å bli PEFC instruktør.

Les mer »

-Nå er det bare å komme i gang!

Viken Skogeierskole ga kompetanse som lønner seg til 50 ivrige elever på gården til andelseier Olaf Tufte lørdag. Smitteberedskapen var i høysetet og entusiasmen stor blant de ivrige skogeierelevene. Flere fikk a-ha opplevelser i løpet av dagen og ser frem til å drivet et aktivt og lønnsomt skogbruk.

Les mer »