NordGen Skog 50-årskonferanse

Vi hoppas att vi ses nästa år till NordGen Skog-konferensen den 21-23 september 2021. Vår önskan är att återuppleva jubiléet tillsammans.


Se till att du inte missar några andra NordGen Skog-evenemang under tiden.
 

Varma hälsningar från NordGen Skog-sekretariatet,

Inger Sundheim Fløistad, Thomas Solvin och Kjersti Bakkebø FjellstadSiste nytt fra forsiden

Vet du om naturstier som trenger "oppussing"?

Skogselskapet ønsker å oppgradere naturstiene rundt om i landet vårt, og få en bedre kartlegging enn vi har i dag.

Les mer »

Ettersøk videregående kurs - på Honne 14. november

Skogkurs har fått flere henvendelser om kurset «Ettersøk videregående» og  setter opp et kurs 14. november på Honne, Biri.

Les mer »

Sats på skogen

Nøkkelen til et aktivt skogbruk er et godt utbygd skogsbilvegnett, sa Per Skorge til næringskomiteen under høringen om statsbudsjettet denne uken.

Les mer »


Skogeiere på gjenvisitt; – Kjempeflott tur!

I fjor var Nord-Gudbrandsdølene på fagutflukt til Nord-Østerdal. Denne uka var det var det klart for gjenvisitt. 50 skogeiere var påmeldt til turen som holdt et høyt nivå både faglig og sosialt.

Les mer »

Nye kurs i PEFC skogstandard.

Vi vil i høst kjøre kurs, både for deg som er skogeier og ønsker å lære mer om PEFC, og for deg som ønsker å bli PEFC instruktør.

Les mer »

-Nå er det bare å komme i gang!

Viken Skogeierskole ga kompetanse som lønner seg til 50 ivrige elever på gården til andelseier Olaf Tufte lørdag. Smitteberedskapen var i høysetet og entusiasmen stor blant de ivrige skogeierelevene. Flere fikk a-ha opplevelser i løpet av dagen og ser frem til å drivet et aktivt og lønnsomt skogbruk.

Les mer »